De volgende trainingen bieden wij onder andere aan:

Deten’s Crystal Sollicitatiegesprek Training©:
self mastery in sollicitatiegesprekken. Een 1-daagse training over in eigen kracht zijn en blijven tijdens sollicitatiegesprekken.

Deten’s Crystal Communicatie Training©:
een 1-daagse training over het in eigen kracht zijn  en blijven tijdens communicatie door intuïtieve vaardigheden in te zetten.

Deten’s Crystal Energie Training©:
een 1-daagse training over het leren omgaan met energie van anderen en van uzelf.
 
Ook bieden wij trainingen aan die gaan over: NLP en loopbaan, ‘Weer in beweging komen’, ‘Omgaan met ziek zijn’  en Empowerment.
 
Bureau Crystal onderscheidt zich door in gesprekken en in deze trainingen aandacht te besteden aan intuïtieve ontwikkeling. Door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren: een serie pragmatische communicatie- en veranderingstechnieken), EFT (Emotional Freedom Techniques), visualisatie- en intuïtieve technieken leert u steeds beter op een dieper niveau te luisteren naar uzelf en meer in uw eigen kern te staan. Hierdoor bent u bijvoorbeeld in staat met meer inspiratie inhoud te geven aan werk of persoonlijk leven.

Uiteraard gaan we met u in gesprek als het gaat om maatwerk en mogelijke andere trainingen waarin u geïnteresseerd bent.